מס' 1 בארה"ב במכירת גרילים וסירי טיגון ללא שמן* למעלה מ 20 מיליון מכשירים כבר נמכרו. משלוח חינם על כל הגרילים וסירי הטיגון ללא שמן

מס' 1 בארה"ב במכירת גרילים וסירי טיגון ללא שמן* למעלה מ 20 מיליון מכשירים כבר נמכרו. משלוח חינם על כל הגרילים וסירי הטיגון ללא שמן.
0

פריטטה

12 מנות

מצרכים

24 ביצים

400 מ”ל שמנת לבישול (15% או 32%)

2 כפות שמן זית

כוס בצל קצוץ

1 פלפל אדום פרוס דק

1 פלפל צהוב פרוס דק

כחצי קילו תפוח אדמה חתוך לקוביות אשר בושלו במים בישול מקדים כרבע שעה

100 גרם עלי תרד טרי

2 כוסות גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

1 כף מלח

1 כפית פלפל שחור

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את הביצים עם השמנת. הניחו את הקערה בצד.
  2. הניחו את הסיר הפנימי אל תוך “המולטי קוקר”. הוסיפו 2 כפות שמן זית בתוך הסיר הפנימי.
  3. בחרו בתוכנית ‘הקפצה’. טמפרטורה 177 מעלות ו-10 דק’ זמן בישול. תנו לשמן להתחמם.
  4. כשהשמן חם הוסיפו את הבצל ואת הפלפלים. הקפיצו עד להזהבה.
  5. הוסיפו את קוביות תפוחי האדמה, את עלי התרד ותערובת הביצים והשמנת שהוכנה מראש ואת הגבינה המגורדת. הקפיצו את התערובת במשך 5 דק’ תוך כדי ערבוב מדי פעם. בסיום 5 דק’ לחצו על כפתור ‘הפסק’.
  6. הרכיבו את המכסה ‘טיגון אוויר’.
  7. בחרו תוכנית ‘אייר פריי’.
  8. בחרו טמפרטורה 155 מעלות וזמן בישול 20 דק’.
  9. במקרה והפריטטה לא תהיה מוכנה לאחר 20 דק’, בשלו עוד כמה דק’ עד שזהוב ומוכן.

בתאבון!

מתכונים נוספים

סל קניות 0
אין מוצרים בסל הקניות
רוצה להוסיף מוצרים