מס' 1 בארה"ב במכירת גרילים וסירי טיגון ללא שמן* למעלה מ 20 מיליון מכשירים כבר נמכרו. משלוח חינם על כל הגרילים וסירי הטיגון ללא שמן

מס' 1 בארה"ב במכירת גרילים וסירי טיגון ללא שמן* למעלה מ 20 מיליון מכשירים כבר נמכרו. משלוח חינם על כל הגרילים וסירי הטיגון ללא שמן.
0

פרח בצל

1-2 מנות

מצרכים

1 בצל גדול

2 כוסות קמח

3 כפות תבלין קייג’ון (לחליפין ניתן להשתמש בתערובת המכילה אבקת שום, פלפל שחור, אורגנו, אבקת בצל ופפריקה חריפה)

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

2 ביצים

1 כוס רוויון

אופן הכנה

  1. קלפו את הבצל, הניחו את הבצל על קרש החיתוך כאשר הצד עם השורש למעלה. עשו חתך מלמעלה כלפי מטה אשר מתחיל כסנטימטר וחצי מהשורש. סובבו את הבצל רבע סיבוב וחזרו על אותה פעולה עוד פעמיים עד שתקבלו בצל 1 עם 4 חתכים.
    חשוב שכל החתכים יתחילו סנטימטר וחצי מתחת לשורש. עכשיו תעשו 3 חתכים דומים בכל רבע בצל. בסופו של דבר אתם מקבלים בצל עם 16 חתכים.
  2. הפכו את הבצל ובזהירות פתחו אותו כלפי מטה כמו פרח.
  3. בקערה ערבבו את הקמח, את תבלין הקייג’ון, את הפפריקה המתוקה ואת המלח.
  4. בקערה נוספת ערבבו את הביצים עם הרוויון.
  5. הטבילו את הבצל אל תוך תערובת ביצים ואז אל תוך קערת הקמח.
  6. הניחו את הסיר הפנימי אל תוך “המולטי קוקר” וחברו את מכסה טיגון האוויר אל “המולטי קוקר”.
  7. התיזו את הבצל עם ספריי שמן ושימו את הבצל בתוך הסיר הפנימי.
  8. בחרו תוכנית ‘אייר פריי’, כוונו 190 מעלות וזמן בישול 15 דקות. ניתן תוך כדי בישול להתיז ספריי שמן על הבצל כדי שיהיה קריספי.

בתאבון!

מתכונים נוספים

סל קניות 0
אין מוצרים בסל הקניות
רוצה להוסיף מוצרים